6947434534 Κ. Καραμανλή 72 Χανιά - Βαμβακάδες Κάνδανου Παλαιοχώρα Χανίων, Χανιά info@liakoshomes.gr
hero image

 

 
 
     
 

Liakos Home & Liakos City Apartment


Η περιοχή μας

Τα Χανιά αποτελούν έναν μαγευτικό προορισμό που συνδυάζει την ιστορία, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά με έναν μοναδικό τρόπο. Από τα πλακόστρωτα σοκάκια με τα παραδοσιακά σπίτια μέχρι τα καταγάλανα νερά του Κρητικού Πελάγους, τα Χανιά καλούν τους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Τα Χανιά είναι μια πόλη που συνδυάζει το παρελθόν και το παρόν, τον πολιτισμό και τη φύση, τη γαστρονομία και τη φιλοξενία. Είναι ένας προορισμός που αφήνει αξέχαστες εντυπώσεις σε κάθε επισκέπτη που το επισκέπτεται.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Δεκάδες αξιοθέατα & παραλίες
 
     
 
Η πόλη έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία και αυτό φαίνεται στα αρχαιολογικά της ευρήματα και τα αρχιτεκτονικά της αξιοθέατα. Το Παλαιό Ενετικό λιμάνι, ο Φάρος Χανίων, το τζαμί του Κιουτσούκ Χασάν είναι μόνο μερικά από τα μνημεία που μαρτυρούν το παρελθόν της πόλης. Το ιστορικό κέντρο των Χανίων είναι γεμάτο ζωντανή παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά.
 
Ωστόσο, τα Χανιά δεν είναι μόνο μια πόλη με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Το περιβάλλον γύρω από αυτήν είναι εξίσου εντυπωσιακή. Από τα επιβλητικά Λευκά Όρη με τα μικρά χωριουδάκια μέχρι τις μαγευτικές παραλίες όπως τον Μπάλο και την Ελαφόνησο, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τη φύση με κάθε ευκαιρία.
 
 
     
 
 
 
 
     
 

Τοπικά προιόντα

Η κρητική κουζίνα προσφέρει γεύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες, με φρέσκα τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές που διατηρούνται εδώ και αιώνες.